Brolægning

Brolægning har altid været et af Aagaard Jensen Gruppens specialer. Vi har mere end 30 års erfaring indenfor brolægning, og denne afdeling beskæftiger i dag 15 medarbejdere.

Hovedparten af vores medarbejdere her er faguddannede brolæggere – og vi er dermed et af Trekantsområdets største og mest erfarne brolægningsfirmaer.

Vi har stor ekspertise med udførelse af granitarbejder, ligesom arbejdet med mere traditionelle flisebelægninger i mønstre/specielle udformninger selvfølgelig pgså mestres. Vores brolægning udføres på et meget højt kvalitetsniveau, og vi afleverer kun opgaver, vi er stolte af.

Opgaverne strækker sig fra komplicerede renoveringer af byområder med torve, gågader, springvand og lignende – til udførelse af komplette ude-arealer, løsninger til parkeringspladser, indkørsler, terrasser og andet. Intet er for stort eller småt – for kompliceret eller for let. Vi arbejder både for det offentlige, for professionelle og for private bygherrer. Gerne i hovedentrepriser, hvor vi koordinerer alle øvrige arbejder i forbindelse med opgaverne.